Post by idcinlipingpros on Feb 7, 2022 18:29:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Xuiny заліпаєльна
Android App протягом 24 годин в тиждень!
Це дійсно весела гра, я рекомендую на 100%, немає ніяких затримок, коли я граю в Aswell! Є будь-які додавання ячменю, якщо ви їх не попросите. Але одна річ, коли я граю, зазвичай дуже легко дістатися до 1-го місця, крім того, що це дійсно захоплююча гра 👏
Ця гра дивовижна. Я не проти реклами. Якщо ви хочете пограти в цю гру, зробіть це
3 зірки, тому що в ньому забагато реклами, але це добре
Snake.io: Fun Battle .io Games Акционе rlrd
Прекрасна гра, гарна графіка та все, але карта дуже маленька, будь ласка, зробіть її великою, дякую 😊
Мені знадобилася година, щоб зрозуміти, що я не граю реальних людей, це не так приємно, знаючи, що вони боти, більше 43 000 балів, пізніше мені стало нудно і я дозволив собі померти, лол. Але все самостійно, якщо вам подобається безпроблемна гра.
Snake.io — це, по суті, просто «інша» версія Slither.io. Slither.io, на мій погляд, краще, тому що вам не потрібно розблоковувати скіни, і коли ви або хтось інший вмирає в грі, це перетворюється на їжу, яку ви повинні їсти, щоб стати більшим. Але, незважаючи на це, непогана гра.
Будь ласка, додайте опцію офлайн і багатокористувацького режиму, щоб ми могли грати в неї з друзями також і офлайн, але в іншому я люблю цю гру
А можна в грі грати двом ? Сестра теж скачала але неможемо знайти один одного, щоб грати
Реклама щоразу, коли ви вмираєте, реклама для гри, реклама для завершення раундів... ми розуміємо, ви хочете грошей. Я завантажив блокувальник реклами спеціально через цю гру. Елементи керування не є точними, як і картування змій. Мене вдарили головою менші змії, і я помер, поки вони грали далі. 3 з 10 для ігрового процесу, реклама збиває його до -3.
Це хороша гра, але занадто багато реклами. Я розумію, що ви, хлопці, повинні заробляти гроші, але, як гравець, бачу спливаючі вікна та кожну рекламу після вашої смерті, я не хочу грати.
Ця гра така дивовижна, що я щойно отримав скін Єдинорога, і це дивовижно, я просто люблю цю гру, ви повинні завантажити 2, тому що ви полюбите, любите цю гру
Snake.io: Fun Battle .io Games Action thug
Любіть це! Гарна гра, якщо вам нудно! Все ще дає 5, але час від часу збій. Моя порада всім – завантажте цю гру ПРЯМО ЗАРАЗ!!
Це чудова програма, я люблю її, але є дві реклами, які ви можете подивитися, щоб ще раз повернутись, ви можете назвати свою змію, а моє змійове ім’я — Лола, це миле ім’я, але я продовжую його змінювати.
ЦЕ ДОДАТОК ДЕРЖУЄ, але це чудовий додаток, але, будь ласка, вийміть, ДОДАЄ ТУ
Що сталося з тим, що 1 день залишився на зміях серед нас? Я грав пару годин тому і мав 127 із 200, а годинник показував 1.08.??.?? і тепер він більше не доступний для гри, і я не отримав чорний серед нас скін?
Чудово там легко грати
Ця гра дуже захоплююча!!! Я не можу це відкласти. Єдина річ, коли ваш черв'як/змія стає занадто довгим, повинні бути більші дошки. Крім того, не так багато реклами. Чудова гра!!!!
Я дійсно дуже люблю змій, тому я люблю цю гру, тому що ця гра захоплююча, не дає вам нудьгувати через дивовижну подію. І на події є деякі з моїх найулюбленіших ігор
Це дуже весела гра, її додавання не довго, її легко, є багато скінів, загалом це гра, яка відволікає
Snake.io: Fun Battle .io Games Акционе rlrd
Bottle Flip Challenge. Bottle Flip Challenge · Класно. Класно · Pixel Battles. Pixel Battles · Temple Runner. Temple Runner · Spider Solitaire.
Гра весела, але удачі в пошуку реальних людей. Чим більше ви граєте, тим більше ви усвідомлюєте, що ніхто з ваших віршів не є справжнім.
Обычное краще!
Гра так собі
Оголошення. Так багато.
Весела гра, але з будь-якої причини після оновлення програмного забезпечення на моєму телефоні гра вилітає через 5 секунд після початку гри (samsung s21)
Це хороша гра, але для неї є 2 багато доповнень щоразу, коли я вмираю, є додавання типу, чи можете ви позбутися деяких доповнень
Весело, поки все не стане збоєм. Тоді це просто розчарує, як усе пекло
Highway Drifter Corse jqi
Ця гра є просто копією slither io. крім того, що він має прохолодну шкіру, ніж slither io, і має багато реклами, і це дійсно дратує, добре.
Навіть не скачалася я думаю ігра ужасна! І навіть одна зірка не коштує!
Спочатку залежність. Але пізніше я зрозумів, що всі навколо – боти. І скіни не пов’язані з вашим обліковим записом Google, якщо ви встановите цю гру на свій інший телефон з тим самим обліковим записом Google, вам доведеться знову заробляти всі скіни. Я купив версію без реклами, без реклами. Ненависть додає. Одного разу я отримав 46 000 балів, але навколо були лише боти, які бачили це.
Фу -відстій👎
Я думаю, що це справді чудова гра, і не тільки це, але я грав у цю гру, коли був молодшим, і дозвольте мені сказати вам, що в ній були дуже круті зміни, і я все ще люблю її, я рекомендую грати в неї, якщо у вас немає нічого іншого робити, як я.👍👍👍
Ця гра дійсно весела! Я б рекомендував його всім дітям, за винятком тих випадків, коли у вас є проблеми зі стресом/гнівом, тому що кожен раз, коли хтось вбиває вас знову і знову, це дуже дратує!! І я щойно дізнався, що ви навіть не граєте зі справжніми гравцями, тому що я грав на своєму телефоні і прокрутив униз, а потім з’явилося сповіщення, а мої Інтернет та мобільні дані навіть не були ввімкнені! 😂 Загалом я ставлю цій грі 3 зірки 😁
Не буду брехати. Мені не дуже подобається схема, тому що це викрадення slither.io, і це просто обрив цієї гри, і вони могли б зробити її кращою
Клас!!!!!!!!!!!!
Мені подобається ця гра, але перемикання даних або WiFi, якщо проблема з рекламою
Snake.io: Fun Battle .io Games Action thug