Post by idcinlipingpros on Feb 7, 2022 18:13:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti auksą ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Sis zaidimas saunus
Aš manau geras žaidimas
žaidėte šį žaidimą maždaug per pastaruosius du mėnesius ar ilgiau, taip pat išleidote apie 150 USD ir sužinojote, kad programa sukurta taip, kad jūs galiausiai išleidžiate pinigus, kad padidėtų. Įrašiau seansus, kad įrodyčiau, kad jei neišleisite, nelaimite ne vieną ar du žaidimus, o daugybę žaidimų, ir kai tik išleidau, pradėjau laimėti. šiuo metu esu 9 lygyje ir kelis kartus svyravau nuo 8 pilies iki 6 pirmyn ir atgal. Po viso to aš vis dar neturiu visų kortų nuo pilies 4 ir toliau. #tiesa
Vargu ar gavau 0 žvaigždučių, bet kadangi jis nepalaikomas, man buvo pasipriešinta. Nelogiškiausias visų laikų žaidimas. Žaisti šį žaidimą apie tris mėnesius. Nuo tada jis niekada neužtikrino gero ryšio. Tai daro viską, kas susiję su kariuomenės atnaujinimu, bet nedaro nieko gero ryšio. Playstore vardu pažadu, kad niekada to neatsisiųsiu. Tai taip pat blogiausias dalykas, kurį sakiau, nes tai niekada neteikia pagarbos savo žaidėjams. Įdiegti ar ne, priklauso nuo jūsų. Labai nusivylęs
Ar šio produkto įvertinimo problema yra naudinga ir daugiau iš mūsų internetinės apžvalgos, šis jūsų naršyklės lango produktas yra geriausias jūsų asmeniniam naudojimui jo gyvybės draudimo bendrovėse ir kad jos gamina šį elementą iš kolekcionuojamų daiktų
Šiame žaidime, kuriame kovojama, yra tiek daug skirtingų personažų ir lobių, ir jūs gaunate diomenų ir pinigų. galite laimėti arba pralaimėti, ir tai kažkas, kas man patinka, sukelia nuotykių kupiną žaidimą. tai tikrai sunku man ir tai baisu gana juokinga ir žaidimas, kuris, tikiuosi, jums patiks, patiks ir smagiai praleisite laiką. ir pabandyk
Žaidimas geras, bet problema ta, kad kai mūsų veikėjai buvo įkelti, mes juos pasirenkame ir tempiame į lauką, bet jie grįžta į savo vietą po įkėlimo. O kai turime gerą interneto ryšį, rungtynės neprasideda arba įstrigo mus tarp jų ir prarandame trofėjus, o varžovas laimi. Jei jie išspręs šią problemą, aš duosiu šį žaidimą. 5 žvaigždutės
Castle Crush:Epic Clash Chiến thuật tudi
Varginantis strateginis žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Tai ne apie tai, kaip gerai žaidi, tiesiog leisk kartais laimėti ir priversti pralaimėti. Nesvarbu, kaip gerai žaidi, nesvarbu, ar žaidimas nori, kad laimėtum. Nekenčiu šio žaidimo su aistra 😡😡. Kokia prasmė kurti denį, jei negali jos valdyti?
Pats šauniausias visų laikų žaidimas, bet negaliu atrakinti visų pilies kortų ir tiesiog gauti trofėjų iš mūšio ir eiti į kitą pilį, todėl prašau, kad skrynios būtų šiek tiek vertingesnės.
Vienas geriausių žaidimų! Anksčiau žaidžiau, o dabar grįžau prie šio beprotiško priklausomybę sukeliančio žaidimo 😀 Rekomenduoju žmonėms, kurie mėgsta RPG stiliaus kortų dėjimo žaidimus.
Nuostabiausias ir geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Prieš šį žaidimą žaidžiau augalai vs zombies, o po šio žaidimo man labai patiko Castle Crush strateginis žaidimas. Bet aš noriu vieno dalyko šiame žaidime, kurio nėra, kaip ir kituose žaidimuose, kurie internete meta iššūkį, pavyzdžiui, 8 kamuolių baseinai su draugais, šeimos nariais ir kitais artimaisiais, ir mano nuolankus prašymas yra pridėti šią internetinio iššūkio parinktį ir pakviesti draugus, sielą. draugai ir šeimos nariai.
Jau daugiau nei metai, kai žaidžiau šį žaidimą. Ir vis tiek sužavėtas. Norėtųsi pamatyti kaip puikų personažą ar pan. Kaip naktinis įniršis, ledo drakonas. Apskritai puikus darbas. Žaidžiu toliau.
Tai geras žaidimas, bet jūs turite mokėti, kad laimėtumėte, kai kasdien surinksite 2 skrynias (laimėkite 16 kartų), nebent perkate brangakmenius, kad gautumėte daugiau veikėjų ir atrakintumėte skrynias už 18 ir daugiau brangakmenių, o jei atrakinsite naują pilį, gausite 2 brangakmenius. . Po laimėto mūšio gausite 6 monetas. Norint patobulinti personažą, reikia 150 monetų. Neturite patirties, kai kovojate tik su personažų tobulėjimu. Žaidimas po kurio laiko tampa varginantis ir nuobodus.
Man patinka šis žaidimas, bet yra problema, aš esu tik Castle 5 ir aš kovojau su žmogumi su nekromantu, kuris yra viršūnių pilyje. Įveskite taisyklę, kad žmogus, su kuriuo kovojate, turi 20 daugiau ar mažiau trofėjų nei jūs, o jo pilies lygis yra toks pat net ir kasdieniame žaidimo režime, o ypač turnyre aš laimėjau pirmąjį trijų turnyrų ratą, po to man teko kovoti su žmonėmis. kurie pasiekė lygas. Taip pat prašau sukurti naują legendinę juodosios citadelės kortelę, todėl bc verta.
Man patinka šis žaidimas ! Galite žaisti kiek norite, bet kadangi skrynias atidarote kas 3, 8 ar 12 valandų, nesate priversti žaisti per daug / Mūšio mechanika yra įvairi ir įdomi. Galima laimėti prieš aukštesnius lvls / Kasdienės specialios kovos yra įdomios --> Išvada: tai viršūnės. Man patiktų ši „Žvaigždžių karų“ versija. (Aš pasiekiau 7 pilį po mėnesio nieko neišleisdamas. Tie, kurie sako, kad jo p2w tiesiog blogai žaidžia)
kortelės yra duodamos pagal kompiuterį. Priešininkas visada yra 2 lygiais galingesnis už mano lygį, todėl aš negaliu laimėti jokio žaidimo.
Šaunus žaidimas. Tačiau kartais jie sako, kad turiu žemą tinklą, kai turiu gerą tinklą. Išbandžiau jį kituose žaidimuose. Dėl to pamečiau daug dėžučių, pataisykite tai.....
Mėgstu šį žaidimą........ Žaidžiu jį nuo 8 mėnesių ir esu paskutinėje pilyje.......Siūlau į žaidimą įtraukti naujų funkcijų, pvz. klanas, rodantis, kiek klano narių yra prisijungę... veikiau žaidimas tobulas ..!
Tai geras žaidimas, bet po kurio laiko tikrai nelankstus. Tai smagu žaisti, nesupraskite manęs neteisingai, man tai labai patinka ir aš neprieštarauju retkarčiais išleisti šiek tiek dolos, bet tai tiesiog tampa juokinga, o norint normaliai judėti aukštyn, prireiktų metų, todėl dabar aš esu tokia. Taip pat po kurio laiko kitų žaidėjų kortos atrodo geriau, net jei turite didesnę kortelę. Tai tiesiog erzina ir nėra smagu
Šis žaidimas yra mano mėgstamiausias žaidimas. Esu labai patenkintas šiuo žaidimu, nes 4 kartus gaunu legendinį iš krūtinės. Bet aš negaliu rinkti fragmento, nes mano mama vėl ir vėl ištrina, o aš negaliu surinkti fragmento. Bet šie žaidimai yra nuostabūs.
Žaidimas buvo geras, bet po savaitės pasiekiau tašką, kai negalėjau toliau tobulėti neišleisdamas daug pinigų savo kreditinei kortelei – laimėjau maždaug 1 iš 20 žaidimų. Priešingai, aš žaidžiu Clash of Clans & Clash Royale jau daugelį metų ir pasiekiau aukštą šių žaidimų lygį neišleisdamas nė cento!!! Šis žaidimas yra grynųjų pinigų karvė – venkite.
Castle Crush:Epic Battle Strategie hdkc
Žaidžiau žaidimą METUS (3...4), o dabar serveris neveikia ir jūs net negalite prisijungti ir žaisti žaidimo Žaidimas buvo IŠJUNGTAS... nebeveikia
Tiek daug sunkių žaidėjų naujam žaidėjui. Tai net nėra sudėtinga ir smagu tiesiog pralaimėti
Nuostabu
Atnaujinimas: šį žaidimą valdo platforma, kurioje mokama už laimėjimą. Man patinka šis žaidimas. Muzika yra nuostabi, o žaidimas yra puikus. Tam tikro balanso gali prireikti, bet vis tiek puiku. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4 žvaigždutes, yra daiktų kaina. Atrodo, kad jis yra didelis, palyginti su panašiais žaidimais. Svarsčiau net užsiprenumeruoti, jei kaina būtų mažesnė.
Vis dar per pirmąsias 10 minučių, bet paprasta, aš galiu tai iškasti. orientuotas į laiką ir, žinoma, atnaujinimus
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arkádové bzy
Labai blogas žaidimas debilas žaidimas
Žaidimas gautų penkias žvaigždutes, išskyrus tai, kad jūs tikrai turite išleisti daug pinigų, jei norite tobulėti, gražios grafikos, bet labai sunku progresuoti šiame žaidime, nebent išleisite tūkstančius. Išleidau nemažą pinigų sumą ir aš man labai sunku progresuoti nuolat neišleidžiant šimtų
Labai smagu pradėti, dabar, nelabai!, daugiausia dėl piršlybų. Mane ką tik įveikė 2 lv, aš esu 7, kaip tai įmanoma?. Kodėl aš negaliu ištraukti savo vienetų taip pat greitai, kaip kai kurie,kai reikia 10 manonų apmokestinti sumos vienetus, o lauke jie naudoja 3 ar 4 savuosius, į mano 1.😂 Nemačiau atnaujinimo, nes įdiegiau prieš kelis mėnesius!.Kūrėjai turi skirti daugiau dėmesio į šį žaidimą!.prarasite daugiau taškų nei gausite už laimėjimą, dėl sukčių, kurie užlieja lauką vienetais.
Man labai patinka šis žaidimas, jis yra gana smagus ir lengvas. Didelis ačiū šio žaidimo kūrėjui / kūrėjams, tęskite nuostabų darbą.
😀
Negaliu užregistruoti savo vardo ir jau praėjo savaitės, todėl jokios pažangos negalima padaryti, visa kita sekėsi puikiai.
Žaidimo algoritmas apgailėtinas. Niekada negausite tinkamų kortelių iš krūtinės arba parduotuvės su brangakmeniais ir pinigais. Jūs tiesiog turite išleisti pinigus algoritmui, kad galėtumėte pereiti į aukštesnes pilis. Tinkamai laimėti persikelti į aukštesnes pilis tarp mod dievų yra kvailių rojus. Kūrėjai mažiausiai nerimauja dėl aukštų rankų, kitaip gerame žaidime.
Žaidimas gali būti įdomus, tačiau neišleidžiant pinigų neįmanoma patekti į aukštesnes pilis. Jūs visada susiduriate su žmonėmis su kortelėmis, kurių neatrakinote, ir atrodo, kad jie išleidžia daugiau manos nei turėtų, man šis žaidimas neturi prasmės
Apskritai tai puikus žaidimas, kurį žaidžiu jau šiek tiek daugiau nei metus, kaip viskas, ko ieškau strategijoje, atrodo, kad kuo daugiau žaidi, tuo geriau sekasi.
Rimtas
Man labai patiko šis žaidimas, kai tik pradėjau žaisti. Aš žaidžiu apie 2 metus ar ilgiau ir turiu pasakyti, esu šiek tiek nusivylęs, kad žaidimas nebuvo atnaujintas, išskyrus klaidos pataisymą, daugiau nei metus! Atrodo, kad kūrėjai to atsisakė!! Tai smagus žaidimas, bet, vaikinai, pateikite mums tikrų naujienų!!!!
Taip geras žaidimas
Tai šiek tiek sunku žaisti. Tik internete yra kita liūdna nugara. monetų rinkimas vyksta taip lėtai. deimantų augimas taip pat yra lėtas. bet žaidimas puikus.
Super žaidimas labai patiko. Tačiau kelis kartus iškyla sumanumo problema.mėgo žaidimą. Galiu žaisti 24 valandas, bet kartais dėl serverio problemos tarp mūšio žaidimo elgiasi netinkamai, nei erzina. Duosiu 9/10
Tačiau geras žaidimas, manau, kad tai žaidimas, kuris nusprendžia, ar aš laimėsiu, ar ne, net jei turiu puikų interneto ar WiFi diapazoną, sakoma, kad nėra interneto ir tada aš pralaimiu. Be to, kartais mes negauname kortų žaidimo metu, tai visada duoda dideles mana kortas nuo pat pradžios, todėl neįmanoma žaisti ir varžovas laimi dėdamas kortas, manau, tai turėtų būti mūsų strategija, kurią kortą aš noriu panaudoti 1-oje vietoje, prašau atnaujinti.
Žaidimo eiga: gerai. grafika: mažas sunkumas: sunkus, todėl žaidėjai turi pirkti brangakmenius. Neįdiekite ir nešvaistykite laiko
Nuostabus žaidimas! Puiki grafika ir lengva žaisti. Taip pat nebrangu įsigyti vertingų priedų žaidime, kad žaidimas būtų dar geresnis. Dėkoju. MTB