Post by vulgipibucra on Feb 4, 2022 14:16:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Happy world 2022 version ▞▞▞
Úrovne som si užil, ale nezostali mi žiadne úlohy. Čoskoro prídu ďalšie úlohy.
Prestalo to fungovať
Je to dobrá hra. Ale vec je taká. Ako postupujete po úrovniach, stojí to viac kľúčov na najjednoduchšiu vec. Potom už nie je žiadna úloha. A sú veci, ktoré sa dajú robiť navonok.
Vaša hra potrebuje opravu, urobil som mráz v oblasti baru a keď som sa vrátil po hraní, bar bol zrušený! Zaplatil som veľa hier a nič som nezískal, stratil som čas!! A čo ten neznámy návštevník, opäť stratený čas! Nebudem hrať znova, tiež sa vrátim, aby som zistil, či ste hru naozaj opravili. Navyše to trvá dlhšie, ako je potrebné pridávať maličkosti, ako sú rastliny a iné drobnosti, ktoré nestojí za čas strávený s nimi.
Tieto hry sú také nudné, že vám dávam tri hviezdičky
Je to skvelé a nedá sa prestať
Toto je dobré★
Milujte túto hru. Ale teraz nemôžem zdobiť, len hrať o kľúče. Možno potrebujete aktualizáciu.
Hra nič nefunguje hrala sa na koberci na úrovni nič nie je nainštalované a teraz nemôžem umiestniť malú stoličku kvôli krabiciam v ceste opraviť alebo nechať hru
Hra je zaujímavá, ale zo dňa na deň je nudná, pretože v každej úrovni získam 1 kľúč a nábytok stojí 7 kľúčov, takže hrať sa začína nudiť
Prečo si nedal moje skóre?
Chvíľu to bola zábava, potom sa nezobrazuje úloha, ktorú predpokladáte, takže sa nemôžete pohnúť vpred. Aktualizoval som a všetko, kedy to bude opravené?
ADICTED .. Milujem túto hru príliš
Pekná hra . Už som hral až do úrovne 342 a príliš veľa zábavy.
Veľká láska
Hrám offline a táto hra ma naozaj baví. Aj jedno z mojich detí sa hrá.
Moje meno je Khushi
Bubble shooter hra Táto hra sa mi veľmi páči
Čo robiť so všetkými prijatými srdcami?
Milujem túto hru. Je to relax a na hranie nepotrebujem míňať žiadne peniaze. Navyše nepoužívam žiadne dáta. Narazil som na rovnaký problém ako Sandra Green 7/4/19 (pozri jej recenziu). Moja hra sa tiež zastavila na 3420. Máte riešenie tohto problému? Prečo sú iní recenzenti ďaleko za hranicou 3420? Staršie verzie, ktoré neboli aktualizované? Robia s tým niečo vývojári. Chcem pokračovať v tejto hre, ale prestala. Prosím pomôžte. Od 19.3.21 je teraz Dream Home Shooter. SUVÁ! V DOBRE PREČIEL
Je to veľmi dobrá hra, dokončil som 700+ úrovní, ale teraz je problém, ako môžem hrať 1 000 krát bez akejkoľvek zmeny, prosím, pomôžte mi ovládať tieto hry qukli Chcem hru dokončiť
Opravte chyby. Kedykoľvek otvorím aplikáciu, vrátilo ma to späť na cestu, kde sú kurča. Tiež keď si chcem vybrať nábytok, dom zmizne a ukazuje len stromy a polená. Táto hra je zábavná, ale chyby musia preč. Prosím opravte to
1000 kľúčov 😳😳 To vážne? 😑😑
Nehrajte hry s bublinami, ale toto je naozaj dobré, medveď je naozaj roztomilý 😀👍
Som sklamaný... úroveň 833 sa mi zdá, že na mňa padá. Po 3 alebo 4 výstreloch to zastaví hru a ja prehrávam so zostávajúcimi 38 pokusmi. Okrem toho, že vyhrať 8 hier, aby ste sa posunuli v hre, môže chvíľu trvať. Ale to trávi čas, ak ste na dôchodku
Úžasná hra. Má veľa úrovní s mnohými rôznymi pomôckami a typmi. Som na úrovni 1776. Ruky preč od tvorcov tejto hry. Je to iná hra a lepšia ako ostatné hry.
T00 veľa reklám
Počas hrania stále mrzne n ani keď som zamrzol, telefón ho nepreinštalujem
Táto hra sa mi páči
Hra bola zábavná. Nikdy nemôžete získať viac ako 2 hviezdičky. Hra prestala fungovať na úrovni 1660.
Veľmi zlé reklamy. Úplne nevhodné pre deti hrajúce hru. Nechajte si odinštalovať hru z detského telefónu.
Reklama, ktorú som videl o tejto aplikácii, je veľmi zavádzajúca, musíte hrať hru v hre, aby ste ju mohli hrať...to je smiešne a môj bože, reklamy v tejto aplikácii sú také otravné, prosím pracujte na zlepšení tejto hry. svojich hráčov a neklamte ich
najlepšia hra
Domáca dizajnová hra Bubble Shooter je dobrá. Misie, dizajn dekorácie izieb atď. sú dobré. Ďalšia aktualizácia čoskoro ďalšie zmeny v tejto hre. Viac miestností, misií, výroby lode, auta, diskotéky a filmu 🍿🎥 divadelná miestnosť atď. a deň a nočný režim, možnosť zmeny teploty, pridať udalosti atď. problém oneskorenia, problém s chybou, problém s teplom. Existuje aj problém. Problémy čoskoro vyriešite.
Veľmi pekná hra
dobre
hej ahoj dokončil som všetky úrovne
Som sklamaný, že hrám veky a nemôžem získať nástroje, aby som mohol pokračovať
hviezdy sú také frustrujúce; dokončili úroveň 1 jedným ťahom a získali iba 1 hviezdičku z 3?!!
Je to dobré, ale nie som spokojný, pretože je to moja osobná recenzia. každopádne hra bola úžasná, ale niektoré veci sa mi nepáčili
Je to v poriadku páči sa mi to