(Android/iOS) Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games varalice povećavaju novac
Feb 4, 2022 14:13:06 GMT
Post by vulgipibucra on Feb 4, 2022 14:13:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games 2022 version ▞▞▞
Pa, moj eksperiment je bio zabavan i zabavan, zabavljao sam se preuzimajući ovo vrijedilo je! Sviđa mi se kako mogu dobiti 5 različitih karaktera jer sam i ovu aplikaciju ocijenio s 5 😂 , Također mi se sviđa grafika i stil lika koji je cool.
Možda je dobro ako možete dati neko besplatno jače oružje
super lijep posao zašto ga ne napraviti za više igrača putem Bluetootha
Ok..sporo otkrivanje...treba poboljšati
Ovo je jako dobra igra
Ova igra ne radi Pokušao sam mnogo puta, ali ne radi. Pojavljuje se crni ekran nadam se da ćete je pogledati na taj način. Deinstaliram ovu aplikaciju
apsolutno smiješno, ako mislite da će ovo biti drugačija igra od prvog borca u sjeni, nije. ne gubi svoje vrijeme. to je doslovno ista igra s drugačijim zaslonom izbornika, bez ikakvog novog sadržaja, bez novih neprijatelja, razina, ništa, uzeo bih svoj download natrag da mogu.
Op igra, ali trebali biste dati više likova i zanimljivije moći kako biste je učinili boljom
Ova igra je super
Igra je zanimljiva, ali grafika je super
Ista igra kao i prva. Samo uz agresivniju shemu monetizacije. Zapravo, čini ga manjom verzijom u odnosu na prethodnu igru.
Izvrsna igra sa lijepim idejama i likovima. Akcije su sjajne i savršene grafike. Jako mi se sviđa ova igra u ovom MB.
To je jako dobra igra igram prvu i imam sve skinove za heroje i imam sve heroje koje preporučujem za igranje
Kontrole su izuzetno loše. Unatoč činjenici da koristim jedan od najbolje ocijenjenih telefona, a to je Xiaomi REDMI NOTE 8 PRO s MIUI 12 Android 10, ipak su pokreti u igri vrlo loši i obeshrabrujući. Pred vama je dug put.Upravo sam uzalud potrošio svoje podatke od gotovo 2Gig-a u preuzimanju i kupnji svih boraca. Ipak, najbolji borac od 400 dragulja nije dovoljno jak da izdrži razinu 17 naviše. Previše siromašan. Prijatelji ne troše vaše vrijeme i podatke na preuzimanje. Ovo je otpad
Vrlo lijepa igra nastavi tako. Napravite novu budućnost 1. više igrača 2. Novi lik 3. sve sposobnosti karaktera
Lijepo, ali nije bilo dobro
Grafika je previše jeftina i teško je zaraditi dijamante. Također nije lako nadograditi vještine. Ali do sada sam pomalo uživao
Ova igra baš kao Shadow Fighter 1 ni jedna promjena 😠😠😤 Jako sam ljut što sam preuzeo ovu igru
Sjajna igra, cool aplikacija, ali sam dosegao uzbudljivu razinu, a onda je završilo samo od sebe.
Jako lijepe igrice
Vrlo loša aplikacija jer dolazi previše reklama tijekom igranja igre
Ovo je najdobra igra. Ali problem dolazi kada ste bogati daleko razinama.
Vrlo dobra igra
ovo je najbolja igra, ali je grafika loša je loša, ali ovo je dobra igra
To je sjajna igra, ali bi trebala dobiti zanimljive likove i učiniti pozadinu malo stvarnom s više likova
Ovo je stvarno dobra igra! Palac gore onome tko ju je napravio... Mislim da je najbolji način za uživanje u bilo kojoj igrici prvo je testirati bez ikakve internetske veze kako ne biste dobivali reklame... Ipak, mislim da oglasi ne bi trebali biti kritičari. Proizvođači moraju staviti oglase. Ali tbvh ovo je stvarno dobra igra! Jedva čekam dobiti shadow fighter 3... 😂 Nadam se da razine ipak nisu tako teške
Sviđa mi se ova igra, ali nisam se prijavio u igru pa unesite opciju za prijavu
wow impresivna igra je nešto što možete iskoristiti za zauzimanje vremena
Ali završio sam do 60
Sjajna igra. Ali nekolicina se žali. 1. Gdje da stavim nadogradnju vještine kada su sve moje vještine max.. 2. Zašto me saveznik samo prati unaokolo, a ne samo da se bori protiv neprijatelja.? 3. Zašto ne mogu razmjenjivati dragulje ili zlato za poboljšanje vještina kao što su napad i zdravlje.? Samo želim da poboljšanja dođu u sljedećoj nadogradnji
Jedinstvena igra! Igrao sam prvu sezonu. Ovo dvoje je više jedinstveno i veličanstveno. Napravite 3. sezonu🙏🏼🙌🥺
Prvi je bolji jer je tako skup, ali prvi dio nije
Dobro, ali ne toliko
Apsolutno sjajnoj igri trebalo mi je neko vrijeme da se uhvatim u koštac, ali volim je samo jedna kontrola za pomicanje ima tendenciju da se zamrzne lijevo i desno od ekrana malo na ledenoj planini, ali inače pet 🌟 super
Prva utakmica je manje bolja od druge
ovo je najbolja igra ikad koju igram ovu igru imam 69 dana lako je igrati i 1 dan je teško i teško igrati neprijatelj je toliko jak da koristim sve svoje dragulje i novac *ne pravi novac* u igri i tanko ja osvajam molbe popravi neprijatelja je jako teško ubiti neprijatelja, ali ja jako volim ovu igru 😍🤩 i kontrolu koju je tako teško dodirnuti
To je zabavna igra, ali treba napredak
Lako i svatko može lako pobijediti u ovoj igri..... nije tako izazovna igra
Lijepo je i zabavno igrati se. Ali meni je to pomalo dosadno. Molimo učinite ovu igru epskijom😉
Ova igra je dobra i stvarno legenda. Jako volim ovu igru. I također nikada nisam igrao ovu vrstu igre. I jedna nevjerojatna stvar je da je to offline igra
Ovo je lol tip igre. Prvo hakiram igru do , lucky patched i igram onda mi se sviđa igra. 😒😒😒😒😒😒😒
Da budem iskren, koristim Nokiu 3310, a ova igra je odlična na ovom mobitelu, nema reklama, nema zastoja, igra je glatka. Potpuno sam zadovoljan ovom igrom👍👍
Ovo je lijepa igra, ali ne razumijem zašto su svi moji popisi opreme i opreme jednostavno nestali, bit će mi dobro ako to možete popraviti.
To je vrlo realistična igra koju sam ikad igrao prije četiri, ali nakon normalne razine teže se boriti jer neprijatelj postaje moćan i. Nemam dovoljno dragulja da otključam novog heroja pa sam prevario s igrom promjenom datuma telefona i zatražio tjednu nagradu i otključao sam sve heroje s neograničenim draguljima i zlatom
U ovoj igri nema problema, ali morate dodati samo neke nove borce i čudovišta.
Ovo je tako dobro